Stuur de mooiste foto van je eigen, levende cannabisplant(en) en win De Gouden Gieter 2019! De jury, bestaande uit de redactie van Veiligthuiskweken.nl, beoordeelt de inzendingen en kiest twee winnaars: de mooiste foto en de mooiste plant van het jaar. Lees de spelregels aandachtig door voordat je instuurt.

Doe mee en win mooie prijzen!

De Gouden GieterDe twee winnaars ontvangen de unieke De Gouden Gieter 2019 trofee en een goed gevuld prijzenpakket, met o.a. topklasse cannabiszaden, het fotoboek Humboldt Green Gold USA, een CVault container en meer fraais.

Gebruik je verbeelding

De jury heeft creativiteit en originaliteit hoog in haar vaandel. Technische perfectie weegt veel minder zwaar in hun oordeel. Gebruik je verbeelding en probeer iets unieks te maken.

De Gouden Gieter voor de mooiste foto

De kwaliteit van de foto, de esthetische waarde van het beeld, is bepalend, niet de plant(en) op zich. Het kan bijvoorbeeld een prachtige foto van een piepkleine zaailing zijn.

De Gouden Gieter voor de mooiste plant

Niet de kwaliteit van de foto is bepalend, maar de plant(en) zelf. De jury let op de vitaliteit en gezondheid van de gefotografeerde plant(en) en de skills van de thuiskweker.

De spelregels

 • Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 • Deelnemen is alleen mogelijk voor inwoners van Nederland en België.
 • Alleen foto’s van levende plant(en), zelf gekweekt door de deelnemer / fotograaf.
 • Maximaal 1 inzending / foto per deelnemer.
 • Het is toegestaan maximaal 250 woorden ter informatie aan te leveren. Deze tekst kan gepubliceerd worden bij de inzending op Instagram (bijvoorbeeld: genetica).
 • Inzending van foto’s houdt automatisch acceptatie van deze spelregels in.
 • Inzendingen kunnen tot en met 1 december 2019 worden gemaild naar degoudengieter@veiligthuiskweken.nl. Let op: maximaal 3 Mb per foto. Gebruik voor grotere bestanden WeTransfer.com.
 • Bij elke inzending moet een controle-foto worden meegestuurd. Hierop moet(en) dezelfde plant(en) staan als op de inzending-foto én iets van Veiligthuiskweken, VOC of Plantarium (uitgeschreven VTK op een a4tje in de foto,sticker, flyer, geprint logo etc.). De controle-foto dient als bewijs dat deelnemers de foto zelf hebben gemaakt, van eigen plant(en). Inzendingen zonder controle-foto worden niet gejureerd.
 • Alle inzendingen worden gepubliceerd op @degoudengieter Instagram ter transparantie, voorzien van een Gouden Gieter logo en ontdaan van metadata. Deelnemers dienen te vermelden of hierbij hun voornaam en/of achternaam en/of leeftijd en/of provincie gepubliceerd mag worden of niet. Dit is uiteraard niet verplicht; volledig anoniem mag ook.
 • De uiterste inzenddatum voor De Gouden Gieter 2019 is 1 december 2019. Foto’s die na 1 december binnen komen worden niet gejureerd.
 • De winnaars van De Gouden Gieter 2019 worden op 16 december 2019 bekend gemaakt. De jury licht de keuze van de winnaars toe in een juryrapport. Winnaars ontvangen hun trofee en prijzenpakket naar wens per post of tijdens een cannabis evenement in december.
 • De deelnemer dient de eigenaar van de inzending te zijn. Indien met de inzending op welke manier dan ook inbreuk wordt gemaakt op intellectueel eigendom, auteursrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daarvoor verantwoordelijk.
 • De jury behoudt zich het recht voor om inzendingen af te keuren die in haar ogen aanstootgevend zijn. Afgekeurde inzendingen worden niet gepubliceerd en dingen niet mee naar De Gouden Gieter.
 • De jury gaat discreet om met persoonsgegevens en gebruikt mailadressen van deelnemers uitsluitend voor correspondentie over De Gouden Gieter. Persoonsgegevens worden nooit gedeeld met derden.
 • Het oordeel van de jury is bindend; hierover kan niet worden gecorrespondeerd.
 • In alle gevallen waarin deze spelregels niet voorzien, neemt de jury een (bindend) besluit.

De Gouden Gieter 2019 inzendingen

Alle inzendingen komen op onze Instagram te staan: @degoudengieter

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More